Home
Verkoopprocedure; hoe werkt het?
Tussen de eerste interesse en de sleuteloverdracht ligt een aantal momenten waarop u beslissingen moet nemen. Uw kopersbegeleider ondersteunt u daarbij.

De stappen
1. De inschrijving
Als u interesse heeft in een woning in de Kastanjehof, neemt u dan contact op met Franke Makelaars in Velp. U ontvangt een inschrijfformulier waarop u kunt aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat.
2. Toewijzing
Nadat uw inschrijving bij de makelaar is ontvangen, krijgt u van uw makelaar een bevestiging. U wordt vervolgens uitgenodigd voor een gesprek. U ontvangt de uitgebreide verkoopgegevens waarin onder meer de diverse optiemogelijkheden zijn opgenomen. Verstrekking van optie tot aankoop, gunning en verkoop aan de ingeschreven gegadigde worden alleen verstrekt door de ontwikkelaar Velida Vastgoed B.V.
3. Koop- / aannemingsovereenkomst
Nadat u de verkoopgegevens heeft bestudeerd, kunt u de optie omzetten en tot definitieve aankoop van de woning overgaan. De makelaar bespreekt dan tevens met u de diverse bouwvergunningsplichtige ruwbouwopties. De koop-/ aannemingsovereenkomst kan vervolgens getekend worden. De makelaar zorgt ervoor dat Velida Vastgoed B.V. de koop-/ aannemingsovereenkomst ook tekent en dat deze aan u wordt geretourneerd.
4. Meer- en minderwerk
Als vierde stap in het verkooptraject vult u de overige keuzemogelijkheden in van de meer- en minderwerklijst. Deze lijst stuurt u rechtstreeks naar de kopersbegeleider van Aannemingsbedrijf Bumé B.V. Indien gewenst, kunt u in een persoonlijk gesprek met de kopersbegeleider de meer- en minderwerk mogelijkheden bespreken.
5. Kopersbegeleiding
De kopersbegeleider is tijdens het gehele verkooptraject en de bouwperiode uw aanspreekpunt. Hij/zij is op de hoogte van alle details rond uw woning en zal u met raad en daad terzijde staan, tot het moment waarop u echt kunt gaan genieten van uw eigen woning in de Kastanjehof


Direct contact met de makelaar!
VONK Makelaars Contact
Batavierenweg 25
Postbus 4077
6803 EB Arnhem

Telefoon: 026-3617923
Telefax: 026-3614055
E-mail: info@frankemakelaars.nl
Bekijk de 2 laagse villa in 3D
Bekijk de 3 laagse villa in 3D
Kastanjehof Velp BUME BVVonk MakelaarsKastanjehof Velp